Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

Alba-Papír-Higiénia Kft.

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Kelemen Béla Utca 8.

Telephely: 8000 Székesfehérvár, Zámoly utca 5.

Telefonszám: +36(22)330-166

Adószám: 14667219-2-07

Bankszámlaszám: 10402908-50514952-49521008

A Vevő

Az Alba-Papír-Higiénia Kft. Által üzemeltetett www.jofel.hu internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés

Az Alba-Papír-Higiénia Kft. internetes áruházában a megrendelés interneten, telefonon, vagy faxon keresztül lehetséges.

Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A megrendelés az Alba-Papír-Higiénia Kft. részéről telefonos, vagy e-mailben történő visszaigazolását követően lép érvénybe!

Az esetleges adatrögzítési hibákért, vagy a részünkre a megrendelés során hibásan megadott adatokért felelősséget nem vállalunk.

Kiszállítás és a megrendelt áru átvétele:

Székesfehérváron: nettó 20.000 Ft értékhatár felett a kiszállitás DÍJMENTES.

A raktáron lévő termékeket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk

Budapesten: nettó 40.000 Ft értékhatár felett a kiszállítás DÍJMENTES.

A raktáron lévő termékeket a megrendeléstől számított 5-7 munkanapon belül kiszállítjuk.

Magyarország egyéb területére a kiszállítást futárszolgálat végzi, melynek költsége a megrendelőt terheli.

Kiszállítás díja az áruval együtt kerül leszámlázásra.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti.

Nagyértékű, nettó 300.000 Ft értékhatárt meghaladó megrendelést csak akkor áll módunkban teljesíteni, ha a vevő az áru ellenértékének 30%-át előre kifizeti.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Alba-Papír-Higiénia Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.

Az Alba-Papír-Higiénia Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.

A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

Figyelem! A Speciális, egyedileg rendelt terméket nem áll módunkban visszavásárolni.

Garancia, szavatosság

Az Alba-Papír-Higiénia Kft. az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Személyes adatok

Személyes adatainak használata, tárolása, módosítása, kiadása, törlése a Jogi nyilatkozat oldalon található rendelkezések szerint történik